Eventskytte

VI HAR TYVÄRR INTE MÖJLIGHET ATT ARRANGERA NÅGOT EVENTSKYTTE UNDER DEN RÅDANDE COVID-19 SITUATIONEN.
DET GÅR I DAGSLÄGET INTE ATT SÄGA NÄR VI KAN ÅTERUPPTA EVENTSKYTTET.

Var ute i god tid.

Det tar lite tid att organisera ett eventskytte så du behöver höra av dig minst en månad i förväg, gärna mer.

Våra instruktörer och skjutledare är jägare och det innebär att under jaktsäsongen så tillbringar de så mycket som möjligt av sin lediga tid i skogen. Vi kan som regel därför inte erbjuda eventskytte under tiden 1/8-28/2.

Våra instruktörer och skjutledare jobbar normalt på vardagar så då kan vi som regel bara erbjuda skytte 17-20, men eftersom vi bara får skjuta fram tills solens nedgång så kan vi bara göra det när det är ljust tillräckligt länge, dvs från mitten av april.

Vi kan erbjuda två typer av event:

Jaktskytteevent för dig som har eget vapen.

Jaktsektionen kan anordna jaktskytteevent för föreningar och andra grupper, t.ex. jaktlag, med egna vapen i mån av tillgängliga instruktörer och lediga banor.

Våra instruktörer är jägare, det innebär att de har god erfarenhet av praktiskt skytte och vad som krävs i en jaktsituation.

Jaktskytteeventen kan vara allt från skytte med instruktörer på älg- eller trap-banan till event som skräddarsys helt efter gruppens önskemål med skytte mot oilka djurfigurer på olika avstånd och priset beror på vad man vill skjuta och hur länge och inkluderar instruktörer och målmateriel. Skyttarna medför lämpligen egen ammunition som vapnet är inskjutet med.

Eventskytte för dig som saknar eget vapen.

Vi kan  även erbjuda eventskytte för grupper eller enskilda som vill prova på lerduve- eller älgbane-skytte men saknar egna vapen, tex vid event av typen företagsaktiviteter, födelsedagar, möhippa, svensexa eller liknande.

Eventskyttet är helt inriktat på jaktskytte och bedrivs med gevär.

Vid intresse kontakta oss på  jakt.event snabel-a malmoskyttegille punkt se