Eventskytte

Eventskytte

Vi har tyvärr inte möjlighet att arrangera något eventskytte under den rådande COVID-19 situationen.
Det går i dagsläget inte att säga när vi kan återuppta eventskyttet.

Jaktsektionen kan anordna jaktskytteevent för föreningar och andra grupper, t.ex. jaktlag, med egna vapen i mån av tillgängliga instruktörer och lediga banor.

Våra instruktörer är jägare, det innebär att de har god erfarenhet av praktiskt skytte och vad som krävs i en jaktsituation men det innebär också att under jaktsäsongen så tillbringar de så mycket som möjligt av sin lediga tid i skogen. Vi kan som regel därför inte erbjuda eventskytte under tiden 1/8-28/2.

Jaktskytteeventen kan vara allt från skytte med instruktörer på älg- eller trap-banan till event som skräddarsys helt efter gruppens önskemål med skytte mot oilka djurfigurer på olika avstånd och priset beror på vad man vill skjuta och hur länge och inkluderar instruktörer och målmateriel. Skyttarna medför lämpligen egen ammunition som vapnet är inskjutet med.

Vi kan  även erbjuda eventskytte för grupper som vill prova på lerduve- eller älgbane-skytte men saknar egna vapen, tex vid event av typen födelsedagar, möhippa, svensexa eller liknande.

Eventskyttet är helt inriktat på jaktskytte och bedrivs med studsare och hagelgevär.

Vid intresse kontakta oss på jaktsektionen.msg+event @ gmail.com.

 

2020-01-10
Kallelse:Årets medlemsmöte för Jaktsektionen blir 4/2 kl 19:00 i stora paviljongen. Dagordning kommer snart.
2019-01-09
Jaktsektionen håller sektionsmöte tors 14/2 kl 1900 i Stora paviljongen. Möteshandlingar, se nedan. Välkomna.
2018-04-03
Tyvärr blir det ingen Sako challenge i år. Vi kommer att ordna en sektionsträning den dagen istället.
2018-01-11
Jaktsektionen håller sektionsmöte 1/2 kl 1800 i Stora paviljongen. Möteshandlingar finns i den bifogade filen. Pga att vår hemsida inte tillåter att man...
2017-06-13
2017 08 19 klockan 10:00 ger gevärssektionen en introduktionskurs till kikarfältskytte med möjlighet för examination för gevärsskyttekortet. Se bifogad...